La secretària general del PSPV-PSOE província València, Mercedes Caballero i el vicesecretari d’Organització, Vicent Mascarell s’han dirigit a la militància amb la següent carta. En ella, els dirigents han enviat un missatge de tranquil·litat davant la crisi sanitària que ens afecta a tots i totes i que de segur superarem amb «esforç col·lectiu, disciplina i solidaritat».

Benvolgudes companyes,

Benvolguts companys:

Voldríem en primer lloc transmetre’t un missatge de tranquil·litat davant la pandèmia mundialprovocada pel Covid19 que estem patint. Són moments difícils que a tots/es ens produeixen inquietud i desassossec però des de totes les administracions s’estan fent els esforços necessaris per a baixar els contagis i sanar a la població afectada. Tenim la millor sanitat pública del món i als millors professionals treballant en ella.

Molts/es de vosaltres formeu part d’algun dels col·lectius de professionals que treballen perquè l’eixida d’esta crisi siga el més pròxima possible i que mentre es mantinga l’estat d’alarma tingam assegurats determinats serveis de primera necessitat. Us traslladem des d’estes línies el nostre més profund agraïment.

Des de les institucions – Govern Central, Consell, Diputació i Ajuntaments – tenim companys i companyes que des de la responsabilitat de la gestió estan articulant tota una sèrie de mesures, accions i actuacions encaminades a lluitar contra la pandèmia i a que el dia després siga el menys traumàtic possible. S’estan desenvolupant normatives dirigides a això des de l’àmbit sanitari, econòmic, social, de l’educació, dels transports, del consum, etc. Tots i totes estan desenvolupant el seu treball amb molta professionalitat i estem segurs que en la línia encertada.

Des de la nostra competència orgànica ens posem a la vostra disposició per tal de resoldre tots aquells dubtes que se us generen i per garantir la connexió amb els nostres governants. Hem de mantindre l’esforç col·lectiu, la disciplina i la solidaritat entre tots i totes i la millor manera que tenim per a això és persistir en el compliment de les recomanacions dels experts i mantindre l’aïllament en les nostres llars.

Mentre els nostres governs s’esforcen en la lluita contra la pandèmia, tots hem comprovat com  l’oposició política a través de diferents canals (fonamentalment en xarxes socials) s’esborra dels suports que preconitzen atacant les mesures adoptades i donant pàbul a informacions falses a fi de minvar la nostra credibilitat.

Per això us demanem prudència a l’hora de donar pàbul a eixes informacions i us recomanem només difondre els missatges provinents de fonts oficials. Totes les administracions estan fent grans esforços per mantindre a la població informada a través dels seus canals directes i nostres companys i companyes ofereixen diàriament rodes de premsa a les quals tots tenim accés a través de mitjans telemàtics. Seguiu-les i difoneu-les entre els vostres contactes.

A més des dels perfils en xarxes socials del PSPV-PSOE de la província de València (SocialistesProvíncia de València – Facebook- i @pspvprovalencia – Twitter) i des de comptes personals de companys i companyes, el Govern, Consell, Diputació i Ajuntaments (Twiter, Facebook, Instagram, Telegram, Flickr) realitzen seguiment de les rodes de premsa i compareixences i s’estan generant continguts propis (gifs, memes…) i dissenyant campanyes específiques per a estos dies. Us animem a fer un seguiment exhaustiu per a tindre puntualment tota la información explicativa de les accions.

Recordeu que d’esta crisi eixirem amb les aportacions de totes i tots, més unides que mai ireafirmant la nostra vocació de servei per l’interés general. La ciutadania ens requereix actius en la nostra lluita per la igualtat social, la defensa dels nostres drets i llibertats i la seguretat d’acció per a aprofundir en l’estat del benestar.

Ànim i cuideu-vos molt. Una abraçada.